Loading...

Een "marketing architect"...?

Read on

STRATEGIE & ARCHITECTUUR

The magic word...

Sommige woorden verliezen aan betekenis door overmatig en onrechtmatig gebruik. “Strategie” is er zo één van. Maar strategie definiëren is onontbeerlijk omdat het de neuzen in eenzelfde richting stuurt. Als ondernemer zit je vaak te hard in je eigen bubbel om die helder te maken. In een strategische workshop maken we die samen helder.

CAMPAIGN CONTENT CREATION

Google ADS, print, radio, film, TV, ...

Alles start met een idee. Maar ook de coördinatie, planning en uitvoering van een campagne laat je best aan een expert over. Van scripting tot inblikken van video, audio of social mediacampagne zonder tussenkomst van dure agentschappen. Cappacity ontzorgt je, ook op creatief vlak.

INTERNATIONAL BUSINESS PLATFORMS

Creëer een "marketing hefboom"!

Ik ben een grote believer van business platforms als hefboom voor sales en internationalisering. Concreet: door met een aantal partners samen te werken op het vlak van marketing en sales, verhoog je de slagkracht en de ROI van je investeringen en bereik je sneller een groter doelpubliek.

MARCOM PROJECT MANAGEMENT

Gedelegeerd bouwheer van je project

Een e-commerce project op stapel staan of een nieuwe business unit lanceren? Been there. Als je als ondernemer de tijd of de kennis ontbreekt en je een "gedelegeerd bouwheer" zoekt, staat Cappacity klaar en brengt het de juiste partners in stelling om je project van A tot Z te managen.

Je merk promoten in je bestaande markten, business development in nieuwe markten.